Westeinde 8, 7975RK Uffelte
0654625523
stressenburnoutcoaching@burnoutpreventienoord.nl

Voor de werknemer

Je hebt een uitdagende baan, veel wisselende werkzaamheden, volle agenda, je gaat van vergadering naar vergadering en ‘s avonds om 8 uur moet jij nog e-mails uit sturen. Er ìs een tijd geweest dat dit ‘betrokken en gemotiveerd’ heette. Dat was in dezelfde tijd dat als je om 18:30uur eindelijk je kantoor verliet collega’s hardop vroegen:”Zo, dagje vrij genomen..?”.

Er werd lange tijd een beroep gedaan op arbeids-ethos. Hoe de ander werkt, zó moest jij ook werken.

Inmiddels weten we dat ieder mens anders is. Ieder mens verwerkt informatie op andere manier, werkt op een andere manier, kijkt op een andere manier tegen dingen aan… Geen mens is hetzelfde.

Ineens is er die dag waarop het lijkt dat je geen procent energie meer in je lijf hebt, alles is je teveel, je snauwt collega’s af, je wil alleen maar huilen, het idee dat je door die gang moet lopen vervult je met misselijkheid, je hebt het gevoel niets meer te kunnen onthouden en alles wat mensen tegen je zeggen glijdt langs je af en komt niet binnen.

Grote kans dat je in een burn-out terecht bent gekomen.

Bij een burnout hebben er (bijna letterlijk) kortsluitingen in de hersen plaats gevonden. Sommige mensen ruiken ook letterlijk een brandlucht dagen lang.

Wat is het jou waard..?

Was die baan het je waard om zóveel van jezelf te geven en nu de eerst komende maanden niet meer in staat te zijn om uberhaupt aan het werk te denken..?

Bedenk wel; een burnout is absoluut géén vakantie en ieder mens is er gevoelig voor. Als de ‘juiste’ ingrediënten maar bijeen gestopt worden, kan ieder mens in een burnout terecht komen.

In het onderwijs, in de zorg, in het MKB en zèlfs bij studenten zie ik heel veel burnouts ontstaan.

Kom nu in actie..!

Waarom wachten totdat het te laat is als je nù ervoor kunt zorgen om niet in een burnout terecht te komen..? Met mijn 20 jaar lange ervaring in het voorkomen van burnout èn met mijn zelfontwikkelde methode heb ik veel succes.

Call Now Button