Westeinde 8, 7975RK Uffelte
0654625523
stressenburnoutcoaching@burnoutpreventienoord.nl

Voor de werkgever

Als werkgever ben je nèt zo goed als de mensen die voor je werken. Zolang iedereen doet wat er van hem/haar verwacht wordt, is er ogenschijnlijk niets aan de hand.

Tòt het moment zich aandient dat een medewerker onder de werk-stress is bezweken en thuis komt te zitten met een burn-out.

Je mist niet alleen een waardevol teamlid maar óók een medewerker die werkt voor het geld dat je eraan kwijt bent. Sterker nog; je bent dubbel zoveel geld kwijt aan een zieke medewerker.

En een burn-out is niet een kwestie van een weekje thuis blijven en dan is het wel weer over.

Wat is een burn-out..?

Burnout is een psychologische term voor het gevoel opgebrand te zijn. Jouw medewerker kan absoluut geen motivatie meer vinden om het werk te doen en hij/zij hebt er ook totaal geen energie meer voor. De medewerker heeft wisselende buien, vertoont tegendraads gedrag, lijkt ongeïnteresseerd en vooral ongemotiveerd te zijn, klaagt over vermoeidheid en meld zich snel en in korte tijd meerdere keren ziek – tot aan de dag dat deze medewerker helemaal niet meer komt opdagen. Dàn heb je als werkgever pas ècht een probleem.

Er wordt nog steeds gedacht dat het allemaal wel mee valt. Dat het voor grotere bedrijven minder belastend is als er iemand langdurig uitvalt.

Natuurlijk merk je met een MKB-organisatie direct in je cijfers wat het is om een langdurig zieke medewerker te hebben maar grote organisatie merken dit ook. Veel meer omdat het daar vaak om meer personen gaat dan maar één medewerker.

Wat is het jou waard..?

De gewetensvraag die ik aan iedere ondernemer vraag:”Wat is het jou waard om pas in actie te komen als het te laat is..?”. Menig MKB-bedrijf heeft op de rand van faillissement gebalanceerd of is er zelfs vanaf gevallen. Erg triest als je acht medewerkers moet gaan vertellen dat hun loon niet meer betaald kan worden omdat je één langdurig zieke werknemer hebt.

Voorkom faillissement en handel nu!

In de afgelopen 20 jaar heb ik zóveel expertise opgebouwd op het gebied van burnout. Mijn zelfontwikkelde methode is vele malen gebleken zeer doeltreffend èn preventief te zijn.

Kom dus nú in actie en laat je medewerkers gewapend zijn tegen een burnout.

Call Now Button